SpongeBob SquarePants Trivia

Every SpongeBob SquarePants trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample SpongeBob SquarePants questions and answers

  1. In "Friend or Foe," who helped Krabs create the burger?

    Answer: Plankton

    From Krabby Patty

  2. What does Plankton use to power his robots in the game?

    Answer: Energy Crystals

    From Plankton's Schemes

  3. After which awards show did SpongeBob first air as a sneak peek?

    Answer: Kids' Choice Awards

    From Bikini Bottom

  4. Who created SpongeBob SquarePants, the series featuring Plankton?

    Answer: Stephen Hillenburg

    From Sheldon J. Plankton

  5. What is the name of SpongeBob's driving instructor?

    Answer: Mrs. Puff

    From Krabby Patty

  6. What kind of computer is Karen to Plankton in the series?

    Answer: His wife

    From Sheldon J. Plankton

  7. Who is the antagonist in SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom?

    Answer: Plankton

    From Krabby Patty

  8. What is the main color of Gary's shell?

    Answer: Pink

    From Anthropomorphic Pets

All SpongeBob SquarePants quizzes