Dracula Trivia

Every Dracula trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dracula questions and answers

  1. What is the name of the ship Dracula travels on to England?

    Answer: The Demeter

    From Dracula's Castle

  2. What was unique about the 2013 film Dracula: The Dark Prince?

    Answer: It focused on Dracula as a warrior

    From The Evolution of Dracula

  3. Which actor played Dracula in the 1958 film Horror of Dracula?

    Answer: Christopher Lee

    From The Evolution of Dracula

  4. What is the name of the ship Jonathan Harker travels on?

    Answer: Vesta

    From Jonathan Harker

  5. Who played Jonathan Harker in Dracula (1931)?

    Answer: David Manners

    From Jonathan Harker

  6. Where does Renfield first meet Count Dracula?

    Answer: Transylvania

    From Renfield

  7. What is the setting of Dracula (1931)?

    Answer: Transylvania

    From Mina Seward

  8. Who directed the 1931 film Dracula?

    Answer: Tod Browning

    From Mina Seward

All Dracula quizzes