The Simpsons Trivia

Every The Simpsons trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Simpsons questions and answers

  1. In which season did Smithers officially come out as gay on the show?

    Answer: Season 27

    From Waylon Smithers

  2. What is the name of the character Bart pranks in the episode Bart the General?

    Answer: Nelson Muntz

    From Bart SImpson

  3. What is the name of the principal Bart often pranks?

    Answer: Principal Skinner

    From Bart SImpson

  4. What is the name of the jazz club where Lisa often plays?

    Answer: The Jazz Hole

    From Lisa Simpson

  5. In which year was Maggie Simpson in The Longest Daycare released?

    Answer: 2012

    From Maggie Simpson

  6. What was the short film Maggie Simpson in The Longest Daycare nominated for?

    Answer: An Academy Award

    From Maggie Simpson

  7. What is the name of the art museum Marge visits in Mom and Pop Art?

    Answer: Springfield Art Museum

    From Marge Simpson

  8. In the episode The Burns and the Bees, what sports team does Mr. Burns buy?

    Answer: Springfield Atoms

    From Mr. Burns

All The Simpsons quizzes