ABC Trivia

Every ABC trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample ABC questions and answers

  1. Who shoots Dale Cooper in the season one finale of Twin Peaks?

    Answer: Unknown

    From Dale Cooper

  2. In The Fall Guy, Judge often worked with which character to track down fugitives?

    Answer: Colt Seavers

    From Judge

  3. What was the name of the actor who played Howie Munson, a character Nick often interacted with in The Fall Guy?

    Answer: Douglas Barr

    From Nick

  4. In which season did Nick first appear in The Fall Guy?

    Answer: Season 2

    From Nick

  5. What was the name of the truck that Mark often drove in The Fall Guy?

    Answer: GMC K-2500 Wideside

    From Mark

  6. What was the name of the character played by Markie Post, who often worked with Samantha Big Jack Jack in The Fall Guy?

    Answer: Terri Michaels

    From Samantha Big Jack Jack

  7. In which season of The Fall Guy did Samantha Big Jack Jack first appear?

    Answer: Season 1

    From Samantha Big Jack Jack

  8. What was the name of the fictional Hollywood stuntman in The Fall Guy, who was not Big Jack?

    Answer: Colt Seavers

    From Big Jack

All ABC quizzes