Terminator Trivia

Every Terminator trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Terminator questions and answers

  1. Who is revealed to be a Terminator in Genisys?

    Answer: John Connor

    From Survivalist Tactics

  2. What year is Kyle Reese sent back to in Terminator Genisys?

    Answer: 1984

    From Survivalist Tactics

  3. What is the name of Sarah Connor's love interest?

    Answer: Charley Dixon

    From Iconic Cybernetic Beings

  4. Who is the main antagonist Terminator in Season 1?

    Answer: Cromartie

    From Iconic Cybernetic Beings

  5. What type of weapon does the T-1001 use in The Tower Is Tall But the Fall Is Short?

    Answer: Plasma cannon

    From Futuristic Weapons

  6. What year does Cameron travel back to?

    Answer: 2007

    From Time-Travel Paradoxes

  7. What is the name of the corporation that owns Westworld?

    Answer: Delos

    From Iconic Cybernetic Beings

  8. In the Terminator 2: Judgment Day game, who is the T-800's main adversary?

    Answer: T-1000

    From T-800

All Terminator quizzes