Money Heist Trivia

Every Money Heist trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Money Heist questions and answers

  1. Who is the mastermind behind the heist in Money Heist?

    Answer: The Professor

    From Classic Heist Scenes

  2. What is the symbolic meaning of the Dali mask in Money Heist?

    Answer: Resistance and freedom

    From The Dali Mask

  3. Which character in Money Heist is named after a city?

    Answer: All of them

    From The Dali Mask

  4. Which character falls in love with the hostage Mónica Gaztambide?

    Answer: Denver

    From Intricate Heist Narratives

  5. Who is the mastermind behind the heist in Money Heist?

    Answer: The Professor

    From Intricate Heist Narratives

  6. In Money Heist, what is the name of the song often sung by the crew?

    Answer: Bella Ciao

    From Bank Heist Plans

  7. Which character is known for their distinctive laugh?

    Answer: Denver

    From Intricate Heist Plans

  8. Which character is a former soldier and expert in explosives?

    Answer: Helsinki

    From Intricate Heist Plans

All Money Heist quizzes