Empire Trivia

Every Empire trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Empire questions and answers

  1. In Empire, Cookie Lyon co-founded which music company?

    Answer: Empire Entertainment

    From Cookie Lyon

  2. Who did Lucious Lyon appoint as his successor in Empire?

    Answer: Jamal Lyon

    From Lucious Lyon's Music Empire

  3. Who is Cookie Lyon's ex-husband in Empire?

    Answer: Lucious Lyon

    From Cookie Lyon

  4. In Empire, who did Lucious Lyon name as his successor in season 1?

    Answer: Jamal Lyon

    From Musical Feuds and Power Struggles

  5. In Empire, Cookie Lyon is released from prison in which season?

    Answer: Season 1

    From Cookie Lyon

  6. Before Empire, Cookie Lyon was in prison for how many years?

    Answer: 17 years

    From Cookie Lyon

  7. Who is the CFO of Empire Entertainment in the series Empire?

    Answer: Andre Lyon

    From Lucious Lyon's Music Empire

  8. What is the name of Cookie Lyon's sister in Empire?

    Answer: Carol

    From Cookie Lyon

All Empire quizzes