Murder, She Wrote Trivia

Every Murder, She Wrote trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Murder, She Wrote questions and answers

  1. Which relative often assists Jessica in her investigations?

    Answer: Grady Fletcher

    From Unconventional Female Detectives

  2. Who played Jessica Fletcher in Murder, She Wrote?

    Answer: Angela Lansbury

    From Unconventional Female Detectives

  3. In which fictional town is Murder, She Wrote set?

    Answer: Cabot Cove, Maine

    From Angela Lansbury

  4. In which season does Jessica Fletcher move to New York City?

    Answer: Season 8

    From Jessica Fletcher's Investigations

  5. Who replaced Tom Bosley as the sheriff of Cabot Cove in Murder, She Wrote?

    Answer: Ron Masak

    From Cabot Cove

  6. What is the name of the character Angela Lansbury plays in Murder, She Wrote?

    Answer: Jessica Fletcher

    From Cabot Cove

  7. How many seasons did Murder, She Wrote run?

    Answer: 12

    From Unconventional Female Detectives

  8. In which season did Sheriff Amos Tupper retire in Murder, She Wrote?

    Answer: Season 5

    From Angela Lansbury

All Murder, She Wrote quizzes