NFL Trivia

Every NFL trivia quiz on PopQ: 15 quizzes in Sports and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample NFL questions and answers

  1. How many total touchdowns did Curtis Samuel score in the 2020 season?

    Answer: 5

    From Curtis Samuel

  2. Under Pete Carroll, the Seattle Seahawks made the playoffs in their first season with a losing record. What was their record?

    Answer: Tue Jul 09 2024 00:00:00 GMT-0700 (Pacific Daylight Time)

    From Pete Carroll

  3. What college did Curtis Samuel attend before joining the NFL?

    Answer: Ohio State University

    From Curtis Samuel

  4. Under Ron Rivera, the Carolina Panthers reached the Super Bowl in which season?

    Answer: 2015

    From Ron Rivera

  5. Who was the head coach of the Miami Dolphins during their Hard Knocks season?

    Answer: Joe Philbin

    From NFL Training Camp Insights

  6. What is Mike Tomlin's full name?

    Answer: Michael Pettaway Tomlin

    From Mike Tomlin

  7. Which team was the first to be featured on Hard Knocks?

    Answer: Baltimore Ravens

    From NFL Training Camp Insights

  8. What is the name of the head coach of the LA Rams who Odell Beckham Jr. plays under?

    Answer: Sean McVay

    From Odell Beckham Jr.

All NFL quizzes