The Great British Bake Off Trivia

Every The Great British Bake Off trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Great British Bake Off questions and answers

  1. What is the name of the spin-off show featuring celebrity contestants?

    Answer: The Great Celebrity Bake Off

    From Baking Challenges

  2. What is the name of the challenge where bakers can't use a recipe?

    Answer: Technical Challenge

    From Signature Showstopper Challenges

  3. Who replaced Mary Berry as a judge in 2017?

    Answer: Prue Leith

    From Baking Challenges

  4. Who won the 'Star Baker' title the most times in a single series?

    Answer: Richard Burr

    From Signature Bakes

  5. What is the name of the challenge where bakers can't use a recipe?

    Answer: Technical Challenge

    From Baking Challenges

  6. What is the maximum time limit for the Technical Challenge?

    Answer: 3 hours

    From Reality Competition Show Formats

  7. Which baker won the show despite never being named Star Baker?

    Answer: Nancy Birtwhistle

    From Signature Bakes

  8. Which judge is known for his Hollywood Handshake?

    Answer: Paul Hollywood

    From Baking Show Triumphs

All The Great British Bake Off quizzes