Killing Eve Trivia

Every Killing Eve trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Killing Eve questions and answers

  1. What brand is the iconic red dress Villanelle wears in Season 3?

    Answer: The Vampire's Wife

    From Villanelle's Fashion

  2. Which designer's pyjamas does Villanelle wear in Season 2?

    Answer: Olivia von Halle

    From Villanelle's Fashion

  3. What is the brand of the boots Villanelle wears in Season 3?

    Answer: Dr. Martens

    From Villanelle's Costumes

  4. Who is the costume designer for Villanelle in Killing Eve?

    Answer: Phoebe de Gaye

    From Villanelle's Costumes

  5. In which episode does Villanelle wear a Dries Van Noten suit?

    Answer: Season 2, Episode 5

    From Villanelle's Fashion and Style

  6. What is the name of the perfume Villanelle creates as a disguise in Season 2?

    Answer: La Villanelle

    From Villanelle's Disguises

  7. What is the color of the dress Villanelle wears in the Season 3 premiere?

    Answer: Red

    From Villanelle's Fashion

  8. Which designer's suit did Villanelle wear in the Season 2 premiere?

    Answer: Alexander McQueen

    From Villanelle's Fashion

All Killing Eve quizzes