His Dark Materials Trivia

Every His Dark Materials trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample His Dark Materials questions and answers

  1. What is the name of the gyptian king's daemon?

    Answer: Sayan Kötör

    From Daemons

  2. What is the name of Lord Asriel's snow leopard daemon?

    Answer: Stelmaria

    From Daemons

  3. What does the Alethiometer tell Lyra to do in His Dark Materials?

    Answer: Betray her friend

    From Lyra's Alethiometer

  4. What is the Alethiometer made of in His Dark Materials?

    Answer: Gold

    From Lyra's Alethiometer

  5. Who is Lyra's mother in His Dark Materials?

    Answer: Marisa Coulter

    From Dust

  6. What is the name of Serafina Pekkala's daemon?

    Answer: Kaisa

    From Daemons

  7. What is the name of Lyra's daemon in His Dark Materials?

    Answer: Pantalaimon

    From Daemons

  8. What does the anchor symbol represent on the Alethiometer in His Dark Materials?

    Answer: Hope

    From Lyra's Alethiometer

All His Dark Materials quizzes