Cheers Trivia

Every Cheers trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Cheers questions and answers

  1. Rebecca first appears in which season six episode of Cheers?

    Answer: Home Is the Sailor

    From Rebecca Howe

  2. In what year did the sitcom that made the bar famous first air?

    Answer: 1982

    From Cheers Bar (Boston)

  3. Which mail carrier became a regular cast customer after Norm?

    Answer: Cliff Clavin

    From Norm Peterson

  4. In what month of 1993 did 'One for the Road' first air?

    Answer: May

    From Woody Boyd

  5. Which short-lived spin-off had Carla in its pilot episode?

    Answer: The Tortellis

    From Carla Tortelli

  6. Carla appeared in how many episodes of Cheers?

    Answer: 275

    From Carla Tortelli

  7. Which bartender has Diane's on-off romance in Cheers?

    Answer: Sam Malone

    From Diane Chambers

  8. What nickname is Sam Malone given in the reference?

    Answer: Mayday

    From Sam Malone

All Cheers quizzes