The Voice Trivia

Every The Voice trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Voice questions and answers

  1. Which coach has never had a contestant win The Voice?

    Answer: Miley Cyrus

    From Judges and Coaches

  2. Who was the first coach to win The Voice with a female contestant?

    Answer: Adam Levine

    From Judges and Coaches

  3. Who was the first coach to win The Voice in their debut season?

    Answer: Usher

    From The Judges

  4. Who was the last contestant to join Team Blake in the Blind Auditions of Season 22?

    Answer: Pete Mroz

    From Team: Blake Shelton

  5. Which contestant from Team Gwen in Season 22 was eliminated during the Live Playoffs?

    Answer: Chloe Hogan

    From Team: Gwen Stefani

  6. Which contestant from Team Gwen was saved by the coach during the Knockouts in Season 22?

    Answer: Payge Turner

    From Team: Gwen Stefani

  7. Which artist from Team John Legend was stolen by another coach in Season 18?

    Answer: There was no artist stolen

    From Team: John Legend

  8. Which coach did not turn their chair for the eventual winner in season 1?

    Answer: CeeLo Green

    From Judges and Coaches

All The Voice quizzes