Top Chef Trivia

Every Top Chef trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Top Chef questions and answers

  1. Which Top Chef contestant returned to compete in four different seasons?

    Answer: Jennifer Carroll

    From Cooking Techniques

  2. Who was the guest judge in the finale of Top Chef season 1?

    Answer: Hubert Keller

    From Host Chefs

  3. Which Top Chef judge owns Crafted Hospitality?

    Answer: Tom Colicchio

    From Chef Challenges

  4. Which Top Chef judge is known for his expertise in Italian cuisine?

    Answer: Tom Colicchio

    From Cooking Techniques

  5. Who was the host of Top Chef: Just Desserts?

    Answer: Gail Simmons

    From Host Chefs

  6. Who replaced Katie Lee as the host in season 2 of Top Chef?

    Answer: Padma Lakshmi

    From Host Chefs

  7. Which season of Top Chef featured an All-Star cast?

    Answer: Season 8

    From Chef Challenges

  8. Which Top Chef judge is a renowned food critic and editor?

    Answer: Gail Simmons

    From Cooking Techniques

All Top Chef quizzes