Unsolved Mysteries Trivia

Every Unsolved Mysteries trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Unsolved Mysteries questions and answers

  1. Which Unsolved Mysteries episode led to the identification of the Green River Killer?

    Answer: The episode about Gary Ridgway

    From Forensic Evidence

  2. What is the name of the theme music for Unsolved Mysteries?

    Answer: Synclavier

    From Forensic Evidence

  3. Which host of Unsolved Mysteries was a former police officer?

    Answer: Dennis Farina

    From Hosts and Narrators

  4. Which famous horror director was a creator of Unsolved Mysteries?

    Answer: John Cosgrove

    From Iconic Narrations by Robert Stack

  5. Which network originally aired Unsolved Mysteries?

    Answer: NBC

    From Notorious Unsolved Cases

  6. Which famous director was a fan and guest host of Unsolved Mysteries?

    Answer: David Lynch

    From Forensic Evidence

  7. What is the name of the original host of Unsolved Mysteries?

    Answer: Robert Stack

    From Forensic Evidence

  8. Which host of Unsolved Mysteries also starred in The Untouchables?

    Answer: Robert Stack

    From Hosts and Narrators

All Unsolved Mysteries quizzes