Ted Lasso Trivia

Every Ted Lasso trivia quiz on PopQ: 15 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ted Lasso questions and answers

  1. Who is the young player Ted helps to mature in Ted Lasso?

    Answer: Jamie Tartt

    From Football Coaching

  2. The home ground was modeled after which real stadium?

    Answer: Selhurst Park

    From AFC Richmond

  3. What does Ted Lasso do to help Rebecca after her divorce?

    Answer: Gives her a shortbread biscuit

    From Coach Ted Lasso's Strategies

  4. What is the name of the game Ted Lasso invents to help the team bond?

    Answer: Dart Game

    From The Diamond Dogs

  5. Who is the player that Ted Lasso helps to overcome his fear of ghosts?

    Answer: Sam Obisanya

    From AFC Richmond Players

  6. Which quote from Ted Lasso is about optimism?

    Answer: I believe in believe.

    From Ted's Motivational Quotes

  7. Which player is known for his phrase Football is life?

    Answer: Dani Rojas

    From AFC Richmond Players

  8. Which player is known for his catchphrase Football is life?

    Answer: Dani Rojas

    From AFC Richmond's Players

All Ted Lasso quizzes