Netflix Trivia

Every Netflix trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Netflix questions and answers

  1. What is the name of the arcade the kids frequent in Season 2?

    Answer: The Palace

    From The Upside Down

  2. In The Crown, who becomes Prime Minister after Winston Churchill?

    Answer: Anthony Eden

    From Queen Elizabeth II

  3. What is the name of the arcade the kids frequent in Stranger Things?

    Answer: The Palace

    From The Upside Down

  4. In The Crown, Churchill suffers a stroke but keeps it secret. Who first discovers it?

    Answer: Lord Moran

    From Winston Churchill

  5. What is the name of the Upside Down version of Hawkins?

    Answer: Shadow Hawkins

    From The Upside Down

  6. Who is Frank Underwood's wife in House of Cards?

    Answer: Claire Underwood

    From Frank Underwood

  7. What is the name of the bully who torments the boys?

    Answer: Troy

    From Hawkins Middle School

  8. Which actor played Winston Churchill in the first season of The Crown?

    Answer: John Lithgow

    From Queen Elizabeth II

All Netflix quizzes