The Hunger Games Trivia

Every The Hunger Games trivia quiz on PopQ: 24 quizzes in Books, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Hunger Games questions and answers

  1. What is the name of the district Katniss Everdeen is from?

    Answer: District 12

    From Katniss Everdeen

  2. In The Hunger Games (2012), what advice does Haymitch stress to gain sponsors?

    Answer: Be likable

    From Haymitch Abernathy

  3. What is the symbol of rebellion in The Hunger Games?

    Answer: The Mockingjay

    From The Mockingjay

  4. Where does Douglas Quaid travel to uncover his true identity?

    Answer: Mars

    From Dystopian Societies

  5. What does Peeta announce during his interview before the 75th Hunger Games in Catching Fire?

    Answer: He and Katniss are married

    From Peeta Mellark

  6. How does Rue help Katniss recover from Tracker Jacker stings?

    Answer: By applying leaves with healing properties

    From Tracker Jackers

  7. What is the name of the shop Tigres Snow runs in The Ballad of Songbirds and Snakes?

    Answer: The Snowy Shop

    From Tigres Snow

  8. What are Tracker Jackers in The Hunger Games (2012)?

    Answer: Genetically engineered wasps

    From Tracker Jackers

All The Hunger Games quizzes