Parks and Recreation Trivia

Every Parks and Recreation trivia quiz on PopQ: 18 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Parks and Recreation questions and answers

  1. What was the name of the Pawnee project that Leslie and Ben worked on together?

    Answer: Unity Concert

    From Leslie Knope's Pawnee Projects

  2. What does Leslie Knope order at JJ's Diner after a night of drinking in Parks and Recreation?

    Answer: All the waffles

    From Leslie Knope's Waffle Obsession

  3. Which festival is known for its ice cream social?

    Answer: Sweetums Social

    From Quirky Small Town Festivals

  4. What is Leslie Knope's favorite breakfast food in Parks and Recreation?

    Answer: Waffles

    From Leslie Knope's Waffle Obsession

  5. What event honors Pawnee's raccoon problem?

    Answer: Raccoon Rodeo

    From Quirky Small Town Festivals

  6. What is the name of the park Leslie spends the series trying to build?

    Answer: Lot 48

    From Leslie Knope's Pawnee

  7. What is the name of Tom Haverford's business venture?

    Answer: Rent-A-Swag

    From Scranton Office Shenanigans

  8. What is the name of the national park Leslie helps establish?

    Answer: The Pawnee National Park

    From Leslie Knope's Ambitions

All Parks and Recreation quizzes