The White Lotus Trivia

Every The White Lotus trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The White Lotus questions and answers

  1. What is the significance of Daphne's jewelry in Season 2's narrative arc?

    Answer: Symbol of marital infidelity

    From The White Lotus Staff and Guests

  2. What is the profession of Armond, the White Lotus manager in Hawaii?

    Answer: General Manager

    From The White Lotus Staff and Guests

  3. What is the name of the character who is a hotel trainee in The White Lotus?

    Answer: Paula

    From Luxury Resort Settings

  4. Who is the creator of The White Lotus?

    Answer: Mike White

    From Luxury Resort Settings

  5. In The White Lotus, where does Armond hide the drugs he found?

    Answer: In his office

    From The Resort's Locations

  6. What is the name of the hotel manager in The White Lotus?

    Answer: Armond

    From The Resort's Locations

  7. What is the name of the character who is on her honeymoon in The White Lotus?

    Answer: Rachel

    From The Resort

  8. In The White Lotus, what is the occupation of Rachel, played by Alexandra Daddario?

    Answer: Journalist

    From The Luxurious Resorts

All The White Lotus quizzes