Uncharted Trivia

Every Uncharted trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Uncharted questions and answers

  1. Who plays the character Abigail Chase in National Treasure?

    Answer: Diane Kruger

    From Treasure Hunting

  2. What supernatural creatures appear in the game?

    Answer: Descendants

    From Drake's Adventurous Expeditions

  3. What is Nathan Drake searching for in Uncharted: Drake's Fortune?

    Answer: El Dorado

    From Drake's Adventurous Expeditions

  4. What is the name of the mercenary leader Nathan Drake faces in Uncharted: Drake's Fortune?

    Answer: Gabriel Roman

    From Nathan Drake

  5. What is the name of the Tibetan village in Uncharted 2?

    Answer: Tenzin's Village

    From Treasure Hunter Mysteries

  6. What is the last treasure in the game?

    Answer: Golden Spanish Goblet

    From Treasure Discovery Riddles

  7. Who is the main antagonist in Uncharted 4?

    Answer: Rafe Adler

    From Cinematic Exploration

  8. What year was the game released?

    Answer: 2007

    From Columbia Adventures

All Uncharted quizzes