The Amazing Race Trivia

Every The Amazing Race trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Amazing Race questions and answers

  1. Who was the first houseguest to be expelled from Big Brother US?

    Answer: Justin Sebik

    From Iconic Challenges

  2. What was the first country visited in The Amazing Race Australia Season 5?

    Answer: South Korea

    From Reality Travel Challenges

  3. Which season had a leg in the country of Georgia?

    Answer: Season 28

    From Global Adventure Challenges

  4. Who was the first contestant to quit the game?

    Answer: Osten Taylor

    From Iconic Challenges

  5. Which season introduced the U-Turn feature?

    Answer: Season 12

    From Team Detours

  6. In which season did teams visit the Great Wall of China?

    Answer: Season 1

    From Global Adventure Challenges

  7. What was the name of the tribe that won the first ever immunity challenge?

    Answer: Tagi

    From Iconic Challenges

  8. What extreme task did teams face in New Zealand in Season 5?

    Answer: Zorbing

    From Extreme Survival Challenges

All The Amazing Race quizzes