Breaking Bad Trivia

Every Breaking Bad trivia quiz on PopQ: 48 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Breaking Bad questions and answers

  1. Who does Mike protect from the Salamanca family?

    Answer: Nacho Varga

    From Mike Ehrmantraut

  2. Which character is known as The Chicken Man?

    Answer: Gus Fring

    From Iconic Mob Bosses

  3. What is the name of the book that leads Hank to discover Heisenberg's identity?

    Answer: Leaves of Grass

    From Heisenberg's Blue Meth

  4. What is the name of the scam Saul and Marco run in Better Call Saul: Season 1?

    Answer: Rolex scam

    From Saul Goodman

  5. What is the cause of Gustavo Fring's death?

    Answer: A bomb

    From Gustavo Fring's Los Pollos Hermanos

  6. What is the real name of Heisenberg in Breaking Bad?

    Answer: Walter White

    From Heisenberg's Blue Meth

  7. What ingredient does Walter use to color the meth blue?

    Answer: Methylamine

    From The Blue Meth

  8. What is the name of the stuffed animal found in the Whites' pool after the plane crash?

    Answer: Pink Teddy Bear

    From The Meth Lab

All Breaking Bad quizzes