DC Trivia

Every DC trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Comics, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample DC questions and answers

  1. In Birds of Prey (2020), who does Harley Quinn team up with?

    Answer: Huntress, Black Canary, and Renee Montoya

    From Harley Quinn's Character Evolution

  2. What is Vigilante's attitude towards killing?

    Answer: Enthusiastic

    From Peacemaker's Vigilante Antics

  3. What is Vigilante's real name in Peacemaker?

    Answer: Adrian Chase

    From Peacemaker's Vigilante Antics

  4. Who is the leader of the Doom Patrol?

    Answer: Niles Caulder

    From Doom Patrol's Unusual Heroes

  5. What is the name of Harley Quinn's signature weapon?

    Answer: Giant Mallet

    From Harley Quinn

  6. Who created Harley Quinn?

    Answer: Paul Dini and Bruce Timm

    From Harley Quinn

  7. Which vigilante uses a crossbow?

    Answer: Huntress

    From Gotham's Vigilantes

  8. What is the name of Phoenix's character in Joker?

    Answer: Arthur Fleck

    From Joaquin Phoenix's Joker

All DC quizzes