BoJack Horseman Trivia

Every BoJack Horseman trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample BoJack Horseman questions and answers

  1. What is the name of the show BoJack stars in that flops?

    Answer: The BoJack Horseman Show

    From Darkest Moments of BoJack Horseman

  2. What is the name of Diane's family's dog in BoJack Horseman?

    Answer: Martin

    From Diane Nguyen

  3. Which character's death deeply affects BoJack in Season 3?

    Answer: Sarah Lynn

    From Darkest Moments of BoJack Horseman

  4. Who voices Diane Nguyen in BoJack Horseman?

    Answer: Alison Brie

    From Diane Nguyen

  5. Who does BoJack blame for his own failures in a public interview?

    Answer: Diane Nguyen

    From Darkest Moments of BoJack Horseman

  6. Who is BoJack's rival and friend?

    Answer: Mr. Peanutbutter

    From Bojack Horseman’s Dark Humor

  7. What is BoJack's profession?

    Answer: Actor

    From Bojack Horseman’s Dark Humor

  8. What does BoJack do to Sarah Lynn during their bender?

    Answer: Gives her heroin

    From Darkest Moments of BoJack Horseman

All BoJack Horseman quizzes