Entourage Trivia

Every Entourage trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Entourage questions and answers

  1. Which rapper made a guest appearance as himself in Season 3?

    Answer: Kanye West

    From Celebrity Entourage Highlights

  2. What was Ari Gold ranting about when he said Let's hug it out, bitch?

    Answer: His relationship with Eric Murphy

    From Ari Gold's Rants

  3. Who played himself as a potential buyer for Turtle's tequila company?

    Answer: Mark Wahlberg

    From Classic Cameos

  4. Which rapper made a cameo as Turtle's sneaker connection?

    Answer: Kanye West

    From Classic Cameos

  5. In which season does Ari Gold say, I'm ready to go here, all day, all night...?

    Answer: Season 4

    From Ari Gold's Best Quotes

  6. In which season of Entourage does Vincent Chase star in a film directed by Martin Scorsese?

    Answer: Season 6

    From Hollywood Lifestyle and Fame

  7. Who is Ari Gold referring to when he says, He's a two-faced, back-stabbing liar.?

    Answer: Terrence McQuewick

    From Ari Gold's Best Quotes

  8. Who created the TV show Entourage?

    Answer: Doug Ellin

    From Hollywood Lifestyle and Fame

All Entourage quizzes