The Mentalist Trivia

Every The Mentalist trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Mentalist questions and answers

  1. Who is the CBI director in Season 1?

    Answer: Virgil Minelli

    From Government Espionage Tactics

  2. What is Patrick Jane's profession before joining the CBI?

    Answer: Psychic medium

    From Patrick Jane's Mentalist Techniques

  3. Which character does Red John manipulate into becoming his accomplice?

    Answer: Lorelei Martins

    From Red John

  4. Which character was Red John's accomplice, also known as The Mole?

    Answer: Craig O'Laughlin

    From The Red John Case

  5. In The Mentalist, what does Patrick Jane use to help solve cases?

    Answer: His skills as a former psychic medium

    From Patrick Jane's Tricks

  6. Which character kills Red John in The Mentalist?

    Answer: Patrick Jane

    From The Mentalist's Red John Case

  7. Who is the serial killer Jane seeks?

    Answer: Red John

    From Sleuthing Through Lies

  8. Who assists Jane in the artifact hunt in Red Scare?

    Answer: Grace Van Pelt

    From Mystical Artifact Hunts

All The Mentalist quizzes