Modern Family Trivia

Every Modern Family trivia quiz on PopQ: 22 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Modern Family questions and answers

  1. Which country do Mitchell and Cameron visit to adopt Lily?

    Answer: Vietnam

    From Lily Tucker-Pritchett

  2. What is the name of Cameron and Mitchell's adopted daughter?

    Answer: Lily

    From Cameron Tucker

  3. What does Phil use as a prop in his magic trick to impress Jay?

    Answer: A deck of cards

    From Phil Dunphy's Magic Tricks

  4. What is Mitchell Pritchett's profession in Modern Family?

    Answer: Lawyer

    From Mitchell Pritchett

  5. What is the name of Phil's father in Modern Family?

    Answer: Frank Dunphy

    From Dunphy Family Dynamics

  6. What is the name of Mitchell and Cameron's adopted daughter in Modern Family?

    Answer: Lily Tucker-Pritchett

    From The Pritchett-Dunphy-Tucker Family Dynamics

  7. What is the name of the Byrde's daughter?

    Answer: Charlotte

    From Complex Family Dynamics

  8. Which character in Modern Family is a real estate agent?

    Answer: Phil Dunphy

    From The Pritchett-Dunphy-Tucker Family Dynamics

All Modern Family quizzes