Justified Trivia

Every Justified trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Justified questions and answers

  1. What is the name of the criminal family in season 2?

    Answer: The Bennett family

    From Detective Raylan Givens' Stetson

  2. In which season did Timothy Olyphant improvise a scene with a hat?

    Answer: Season 1

    From Best Improvisational Scenes

  3. What is the style of Raylan Givens' cowboy hat in Justified?

    Answer: Open Road

    From Raylan Givens' Cowboy Hat

  4. In which season of Justified does Raylan Givens lose his hat?

    Answer: Season 2

    From Raylan Givens' Hat

  5. Which character is killed in the gunfight at the Marshal's office?

    Answer: Tom Bergen

    From Most Intense Gunfights

  6. Who is Raylan's main antagonist throughout the series?

    Answer: Boyd Crowder

    From Detective Raylan Givens' Stetson

  7. What does Raylan Givens say about his hat in Justified?

    Answer: It's his thinking cap

    From Raylan Givens' Cowboy Hat

  8. Timothy Olyphant improvised a scene involving which item?

    Answer: A hat

    From Best Improvisational Scenes

All Justified quizzes