Gossip Girl Trivia

Every Gossip Girl trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Gossip Girl questions and answers

  1. Who is the real identity of Gossip Girl revealed to be?

    Answer: Dan Humphrey

    From Upper East Side

  2. What is the name of Blair Waldorf's mother in Gossip Girl?

    Answer: Eleanor Waldorf

    From Upper East Side

  3. In which season does Serena van der Woodsen first appear?

    Answer: Season 1

    From Serena van der Woodsen

  4. What is the name of Serena van der Woodsen's cousin in Gossip Girl?

    Answer: Charlie Rhodes

    From Upper East Side Drama

  5. Who does Serena van der Woodsen marry in the series finale?

    Answer: Dan Humphrey

    From XOXO, Gossip Girl

  6. What is the name of Blair Waldorf's mother in Gossip Girl?

    Answer: Eleanor Waldorf

    From Upper East Side Drama

  7. Where does Serena Van Der Woodsen work in season 5?

    Answer: The Spectator

    From Upper East Side Locations

  8. Which location is the site of many Gossip Girl parties?

    Answer: The Empire Hotel

    From Upper East Side Locations

All Gossip Girl quizzes