Star Wars Trivia

Every Star Wars trivia quiz on PopQ: 146 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Star Wars questions and answers

  1. What is the name of the Jedi Enclave's planet?

    Answer: Dantooine

    From Galactic Warfare Strategies

  2. Who assists Ahsoka during her duel with Darth Vader?

    Answer: Ezra Bridger

    From Skywalker's Greatest Duels

  3. What is Rey's primary weapon in The Force Awakens?

    Answer: A lightsaber

    From Rey

  4. What is the Mandalorian's armor resistant to?

    Answer: Blaster fire

    From The Mandalorian's Armor

  5. Which blaster is known for its burst fire mode?

    Answer: A280

    From Iconic Blasters

  6. What is the name of the droid that assists Boba Fett in Star Wars: Bounty Hunter?

    Answer: IG-88

    From Boba Fett

  7. What object does Obi-Wan give Luke in his hut on Tatooine?

    Answer: A lightsaber

    From The Force

  8. What secret item does she hide in the droid pair?

    Answer: Death Star plans

    From Princess Leia Organa

All Star Wars quizzes