America's Got Talent Trivia

Every America's Got Talent trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample America's Got Talent questions and answers

  1. Which dance group won AGT in 2009?

    Answer: The Silhouettes

    From Epic Talent Show Performances

  2. Which character is known for their powerful vocals?

    Answer: Hyunji

    From Epic Talent Show Performances

  3. Who was the first magician to receive a Golden Buzzer?

    Answer: Dustin Tavella

    From Judge's Golden Buzzer Moments

  4. Which character is known for their powerful vocals in Cotton Candy?

    Answer: Hyunji

    From Epic Talent Show Performances

  5. In which season did the Golden Buzzer concept first appear on AGT?

    Answer: Season 9

    From Judge's Golden Buzzer Moments

  6. Which ventriloquist won season 2 of America's Got Talent?

    Answer: Terry Fator

    From Iconic Talent Acts

  7. What is the title of Cotton Candy's debut song?

    Answer: White Day

    From Epic Talent Show Performances

  8. Which K-pop group does Kim Je-na belong to?

    Answer: Cotton Candy

    From Epic Talent Show Performances

All America's Got Talent quizzes