Miami Vice Trivia

Every Miami Vice trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Miami Vice questions and answers

  1. What happened to Sonny Crockett's Ferrari Testarossa at the end of Miami Vice?

    Answer: It was blown up

    From Sonny Crockett's Ferrari

  2. In which season of Miami Vice did the Ferrari Testarossa first appear?

    Answer: Season 3

    From Sonny Crockett's Ferrari

  3. What was Sonny Crockett's primary weapon in Miami Vice?

    Answer: Dornaus & Dixon Bren Ten

    From Detective Sonny Crockett

  4. What was Sonny Crockett's undercover name in Miami Vice?

    Answer: Sonny Burnett

    From Detective Sonny Crockett

  5. Which famous Miami bridge is often seen in Miami Vice?

    Answer: MacArthur Causeway

    From Iconic Miami Locations

  6. Which iconic Miami location was frequently featured in Miami Vice?

    Answer: The Art Deco Historic District

    From Iconic Miami Locations

  7. What year was the Ferrari Testarossa that Sonny Crockett drove in Miami Vice?

    Answer: 1986

    From Sonny Crockett's Ferrari

  8. What color was Sonny Crockett's first Ferrari in Miami Vice?

    Answer: White

    From Sonny Crockett's Ferrari

All Miami Vice quizzes