Planet Earth Trivia

Every Planet Earth trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Planet Earth questions and answers

  1. What phenomenon causes the sardine run shown in the series?

    Answer: Cold Ocean Currents

    From Most Memorable Nature Scenes

  2. What animal is shown hunting caribou calves in the Arctic tundra?

    Answer: Arctic Wolf

    From Most Memorable Nature Scenes

  3. Which predator is shown hunting seals in the Ice Worlds episode?

    Answer: Polar bear

    From The Best of Nature’s Majesty

  4. Which big cat is shown swimming in the documentary?

    Answer: Tiger

    From Epic Big Cat Showdowns

  5. Which big cat is featured hunting in the grasslands?

    Answer: Cheetah

    From Epic Big Cat Showdowns

  6. What unique hunting technique is shown by dolphins in the series?

    Answer: Mud Ring Feeding

    From Most Memorable Nature Scenes

  7. Which bird is shown performing an elaborate mating dance in Jungles?

    Answer: Bird of paradise

    From The Best of Nature’s Majesty

  8. Which big cat is known for its solitary behavior?

    Answer: Leopard

    From Epic Big Cat Showdowns

All Planet Earth quizzes