Game of Thrones Trivia

Every Game of Thrones trivia quiz on PopQ: 71 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Game of Thrones questions and answers

  1. What is the Night's King's relationship to the White Walkers in the show?

    Answer: He is their leader and creator

    From The Night's King

  2. Who does Brienne defeat in a duel, earning her a spot in Renly's Rainbow Guard?

    Answer: Loras Tyrell

    From Brienne of Tarth

  3. What physical disability does Tyrion Lannister have?

    Answer: Dwarfism

    From Tyrion Lannister

  4. Who was the first character to speak in the series?

    Answer: Will

    From Westeros

  5. How many of the Seven Kingdoms were originally conquered by Aegon the Conqueror?

    Answer: Six of the Seven Kingdoms

    From The Iron Throne

  6. What symbolic Stark artifact was displayed after the Red Wedding?

    Answer: Robb's severed head with a direwolf head attached

    From The Red Wedding

  7. Who rescues Sansa Stark from King's Landing?

    Answer: Petyr Baelish

    From Sansa Stark

  8. In the TV series, which actor portrays this Lannister son?

    Answer: Peter Dinklage

    From Tyrion Lannister

All Game of Thrones quizzes