The Killing Trivia

Every The Killing trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Killing questions and answers

  1. Who played the role of Detective Sarah Linden in The Killing?

    Answer: Mireille Enos

    From Detective Sarah Linden

  2. What is the name of the school Rosie Larsen attended in The Killing?

    Answer: Bennett High School

    From Detective Sarah Linden

  3. What is the name of Sarah Linden's partner in The Killing?

    Answer: Stephen Holder

    From Detective Sarah Linden

  4. What is the unique trait of Catherine Jensen's partner in The Killing (2011)?

    Answer: He's a forensic psychologist

    From Catherine Jensen

  5. What is the name of Luther's estranged wife?

    Answer: Zoe Luther

    From Detective Inspector John Luther

  6. In which city is the TV show The Killing set?

    Answer: Seattle

    From Detective Inspector John Luther

  7. In which season does Holder go undercover in a narcotics operation?

    Answer: Season 1

    From Holder and Linden's Investigative Techniques

  8. Who is the costume designer responsible for Sarah Linden's sweaters in The Killing?

    Answer: Justine Seymour

    From Detective Sarah Linden's Sweaters

All The Killing quizzes