Dune Trivia

Every Dune trivia quiz on PopQ: 20 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dune questions and answers

  1. Who is the leader of the Fremen in Dune (2000)?

    Answer: Stilgar

    From The Spice Must Flow

  2. In Dune (2021), where do Lady Jessica and Paul seek refuge after escaping?

    Answer: A Fremen tent

    From Lady Jessica

  3. Before Dune (2021), who played Chani in David Lynch's 1984 Dune?

    Answer: Sean Young

    From Chani

  4. In Dune (2021), on which planet does Chani live?

    Answer: Arrakis

    From Chani

  5. Who wrote the novel Dune, which the movie is based on?

    Answer: Frank Herbert

    From Sandworms

  6. Which actor plays Paul Atreides in Dune (2021)?

    Answer: Timothée Chalamet

    From Sandworms

  7. What is the name of Paul's mother?

    Answer: Lady Jessica

    From Political Intrigue on Arrakis

  8. Who is the main antagonist from House Harkonnen?

    Answer: Baron Vladimir Harkonnen

    From Political Intrigue on Arrakis

All Dune quizzes