Invincible Trivia

Every Invincible trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Invincible questions and answers

  1. What is the name of the member of the Guardians of the Globe who can shrink?

    Answer: Shrinking Ray

    From Guardians of the Globe

  2. Who is Atom Eve's boyfriend at the start of Invincible: Season 1?

    Answer: Rex Splode

    From Atom Eve

  3. What is Cecil Stedman's main mode of transportation in Invincible: Season 1?

    Answer: Teleportation

    From Cecil Steadman

  4. What is the name of the aquatic member of the Guardians of the Globe?

    Answer: Aquarus

    From Guardians of the Globe

  5. Who does Atom Eve reveal her secret identity to in Invincible: Season 1?

    Answer: Mark Grayson

    From Atom Eve

  6. What is Atom Eve's superpower in Invincible: Season 1?

    Answer: Transmutation

    From Atom Eve

  7. In Invincible: Season 1, who does Cecil Stedman use to distract Omni-Man during their final confrontation?

    Answer: Reanimated corpses of the Guardians of the Globe

    From Cecil Steadman

  8. In Invincible: Season 1, who does Cecil Stedman often work with to handle extraterrestrial threats?

    Answer: Omni-Man

    From Cecil Steadman

All Invincible quizzes