The Addams Family Trivia

Every The Addams Family trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Addams Family questions and answers

  1. What is the name of Gomez Addams' pet octopus in the 1964 series?

    Answer: Aristotle

    From Gomez Addams

  2. Who played Gomez Addams in the original 1964 TV series?

    Answer: John Astin

    From Gomez Addams

  3. What was Uncle Fester's favorite mode of transportation in the 1964 series?

    Answer: A tricycle

    From Uncle Fester

  4. In which room does Thing usually reside in the Addams Family house?

    Answer: A box

    From Thing

  5. What is Gomez Addams' profession in the 1964 series?

    Answer: Lawyer

    From Gomez Addams

  6. What was Uncle Fester's favorite animal in the 1964 series?

    Answer: Octopus

    From Uncle Fester

  7. What was Uncle Fester's signature ability in the 1964 series?

    Answer: Generating electricity

    From Uncle Fester

  8. In the original 1964 series, which hand was Thing usually portrayed as?

    Answer: Right hand

    From Thing

All The Addams Family quizzes