Rick and Morty Trivia

Every Rick and Morty trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Rick and Morty questions and answers

  1. Which alien race is known for their interdimensional cable?

    Answer: Plutonians

    From Greatest Alien Conspiracies

  2. What is the name of the alien gas cloud in Mortynight Run?

    Answer: Fart

    From Greatest Alien Conspiracies

  3. What does Pickle Rick use to escape the lab?

    Answer: Laser

    From Funniest Pickle Rick Moments

  4. In which dimension do Rick and Morty encounter the Interdimensional Cable?

    Answer: Interdimensional Cable

    From Rick and Morty's Wildest Dimensional Travels

  5. How does the Council identify and track individual Ricks across dimensions?

    Answer: Rick identification numbers assigned at birth

    From The Council of Ricks

  6. Which dimension is home to the Council of Ricks?

    Answer: The Citadel of Ricks

    From Rick and Morty's Wildest Dimensional Travels

  7. What does Rick use to fight off the parasites in Total Rickall?

    Answer: Memory

    From Funniest Rick Moments

  8. What song does Rick sing in Get Schwifty?

    Answer: Get Schwifty

    From Funniest Rick Moments

All Rick and Morty quizzes