House Trivia

Every House trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample House questions and answers

  1. What is Dr. House's physical disability?

    Answer: Leg injury

    From Medical Mysteries

  2. What is the name of House's best friend in the series?

    Answer: Dr. James Wilson

    From Diagnostic Techniques

  3. What was the diagnosis for the patient who had a hallucination of a burning man in No Reason?

    Answer: Gunshot wound

    From Gregory House's Medical Cases

  4. In Three Stories, what was the cause of the farmer's leg pain?

    Answer: Snake bite

    From Gregory House's Medical Cases

  5. Which hospital is the setting for House?

    Answer: Princeton-Plainsboro

    From Medical Mysteries

  6. Which hospital is the setting for House M.D.?

    Answer: Princeton-Plainsboro

    From Medical Mysteries

  7. What is the name of the character who is known as Thirteen?

    Answer: Dr. Remy Hadley

    From Diagnostic Techniques

  8. What is the name of the hospital where House M.D. is set?

    Answer: Princeton-Plainsboro Teaching Hospital

    From Diagnostic Techniques

All House quizzes