Bob's Burgers Trivia

Every Bob's Burgers trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bob's Burgers questions and answers

  1. Which character sings the song Electric Love in the episode Topsy?

    Answer: Gayle

    From Musical Numbers

  2. What is the name of the Belcher's restaurant?

    Answer: Bob's Burgers

    From The Belcher Family

  3. What does Bob say when he’s trying to be optimistic?

    Answer: It'll be fine.

    From Unforgettable Bob Belcher Quotes

  4. What is the name of the song that Teddy sings in the episode Sea Me Now?

    Answer: Buckets of Beer on the Wall

    From Musical Numbers

  5. What is the name of the song that Bob sings while stuck in the wall in the episode Crawl Space?

    Answer: Lifting Up the Crawlspace

    From Musical Numbers

  6. What is the name of the Belcher's eldest daughter?

    Answer: Tina Belcher

    From The Belcher Family

  7. What does Bob say when he’s feeling defeated?

    Answer: I give up.

    From Unforgettable Bob Belcher Quotes

  8. What does Bob call his burger of the day?

    Answer: Burger of the Day

    From Unforgettable Bob Belcher Quotes

All Bob's Burgers quizzes