Naruto Universe Trivia

Every Naruto Universe trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Naruto Universe questions and answers

  1. What is the Eight Gates technique?

    Answer: Taijutsu

    From Revolutionary Ninja Arts

  2. Which clan is known for their medical ninjutsu expertise?

    Answer: Uzumaki

    From Legendary Ninja Clans

  3. Which clan is famous for their Sharingan?

    Answer: Uchiha

    From Legendary Ninja Clans

  4. What is the name of the jutsu that traps opponents in a water sphere?

    Answer: Water Prison Jutsu

    From Iconic Jutsu Techniques

  5. What is the name of the jutsu that controls puppets?

    Answer: Puppet Master Jutsu

    From Revolutionary Ninja Arts

  6. Which clan is known for their Byakugan?

    Answer: Hyuga

    From Revolutionary Ninja Arts

  7. Which clan uses dog companions in battle?

    Answer: Inuzuka

    From Legendary Ninja Clans

  8. Which clan is known for their Byakugan?

    Answer: Hyuga

    From Legendary Ninja Clans

All Naruto Universe quizzes