LEGO Trivia

Every LEGO trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample LEGO questions and answers

  1. What is the main currency in LEGO Star Wars games?

    Answer: Studs

    From The Skywalker Saga

  2. Which episode does Minifigures Assemble belong to?

    Answer: Episode IV

    From Minifigures Assemble

  3. Which character uses a shield as a weapon?

    Answer: Captain America

    From Lego Heroes Unleashed

  4. What is the name of the LEGO Dimensions starter pack vehicle?

    Answer: Batmobile

    From Interdimensional Play

  5. What shape are the Minikits in LEGO Star Wars: The Skywalker Saga?

    Answer: Cylindrical

    From Minikits

  6. Which team was known for their Storybook themed builds in Season 1?

    Answer: Tyler and Amy

    From Quirky Design Competitions

  7. What is the name of the police station in the game?

    Answer: LEGO City Police Department

    From Lego Brick City Survival

  8. What is the main character's name in LEGO City Undercover?

    Answer: Chase McCain

    From Lego Brick City Survival

All LEGO quizzes