Brooklyn Nine-Nine Trivia

Every Brooklyn Nine-Nine trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Brooklyn Nine-Nine questions and answers

  1. What catchphrase does Jake use when he solves a case?

    Answer: Bingpot!

    From Jake Peralta's Catchphrases

  2. Which character is known for loving yogurt?

    Answer: Terry Jeffords

    From Dateless Comedians

  3. What phrase does Jake use when he's about to do something risky?

    Answer: I'm about to go full Peralta.

    From Jake Peralta's Catchphrases

  4. What is the name of Captain Holt's husband in Brooklyn Nine-Nine?

    Answer: Kevin Cozner

    From Iconic Comedy Duos

  5. Which character is known for their tough exterior and love of motorcycles?

    Answer: Rosa Diaz

    From The Nine-Nine Precinct

  6. What does Terry call his yogurt time?

    Answer: Terry Time

    From Sergeant Terry Jeffords' Yogurt Obsession

  7. Who is the captain of the Nine-Nine at the start of Brooklyn Nine-Nine?

    Answer: Captain Raymond Holt

    From The Nine-Nine Precinct

  8. What is the name of the precinct's civilian administrator?

    Answer: Gina Linetti

    From The Nine-Nine Precinct

All Brooklyn Nine-Nine quizzes