Treasure Hunting Trivia

Every Treasure Hunting trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Treasure Hunting questions and answers

  1. What is the name of the friendly parrot in the game?

    Answer: Polly

    From Forgotten Isles Riches

  2. Which character guides players in Forgotten Isles?

    Answer: Captain Seabeard

    From Forgotten Isles Riches

  3. Which shipwreck was found off the coast of Alaska?

    Answer: The S.S. Islander

    From Top Shipwreck Discoveries

  4. What is the value of the Golden Idol artifact?

    Answer: 5000 coins

    From Lost World Artifacts

  5. Where is the Lost World location in the game?

    Answer: South America

    From Lost World Artifacts

  6. What is the rarest treasure in Forgotten Isles?

    Answer: Golden Idol

    From Forgotten Isles Riches

  7. Who led the expedition to find the S.S. Central America?

    Answer: Tommy Thompson

    From Top Shipwreck Discoveries

  8. What is the primary challenge in Lost World?

    Answer: Dense jungle

    From Lost World Artifacts

All Treasure Hunting quizzes