Walking with Dinosaurs Trivia

Every Walking with Dinosaurs trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Walking with Dinosaurs questions and answers

  1. What was the name of the flying reptile featured in Giant of the Skies?

    Answer: Ornithocheirus

    From The Dinosaur Era

  2. What was the name of the episode featuring the first birds?

    Answer: Giant of the Skies

    From Dinosaurs

  3. Which dinosaur was the main focus of the episode Time of the Titans?

    Answer: Diplodocus

    From The Dinosaur Era

  4. Which dinosaur was shown to have a symbiotic relationship with Iguanodon in the series?

    Answer: Polacanthus

    From Dinosaurs

  5. What was the habitat of the T-Rex in Walking with Dinosaurs?

    Answer: Forests and plains

    From Tyrannosaurus Rex

  6. What was the name of the T-Rex in Walking with Dinosaurs?

    Answer: Patchi

    From Tyrannosaurus Rex

  7. What was the name of the marine reptile featured in Cruel Sea?

    Answer: Liopleurodon

    From The Dinosaur Era

  8. What was the setting of the episode Spirits of the Ice Forest?

    Answer: Antarctica

    From Dinosaurs

All Walking with Dinosaurs quizzes