ER Trivia

Every ER trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample ER questions and answers

  1. Which character is known for his sarcastic humor?

    Answer: Dr. Robert Romano

    From Top Medical Emergencies

  2. Who was the original chief of surgery?

    Answer: Dr. David Morgenstern

    From Hospital Crisis Drama

  3. Which ER character was a desk clerk and aspiring doctor?

    Answer: Jerry Markovic

    From Medical Emergencies

  4. Who created the TV show ER?

    Answer: Michael Crichton

    From Medical Emergencies

  5. What condition does Dr. Romano face in Season 10?

    Answer: Amputation

    From Historical Medical Challenges

  6. Which character contracts HIV in Season 3?

    Answer: Jeanie Boulet

    From Historical Medical Challenges

  7. What is the name of the medical student played by Noah Wyle in ER?

    Answer: Dr. John Carter

    From Emergency Room Scenarios

  8. What is the name of the fictional hospital in ER?

    Answer: County General Hospital

    From Emergency Room Scenarios

All ER quizzes