Oz Trivia

Every Oz trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Oz questions and answers

  1. Who is the prison's unit manager in Oz?

    Answer: Tim McManus

    From Twisted Prison Dynamics

  2. What is the name of the experimental unit in Oz?

    Answer: Emerald City

    From Twisted Prison Dynamics

  3. What character does Dorothy meet last on the Yellow Brick Road?

    Answer: Cowardly Lion

    From Legendary Yellow Brick Roads

  4. Which gang is known for their racial purity ideology?

    Answer: Aryan Brotherhood

    From Prison Gangs and Alliances

  5. What is the destination of the Yellow Brick Road?

    Answer: Emerald City

    From Legendary Yellow Brick Roads

  6. Which gang is Ryan O'Reily associated with?

    Answer: Irish

    From Prison Gangs and Alliances

  7. What is the name of the Wicked Witch's castle in The Wizard of Oz?

    Answer: Winkie Castle

    From Wicked Witch

  8. What was the Wicked Witch's real name in the original Wizard of Oz book?

    Answer: Theodora

    From Wicked Witch

All Oz quizzes